za 11 sep - 2021 zaterdag 11 september 2021

LelySTART: Doubland

A NEW KIND OF SOUL

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

Doubland
maakt nieuwe onorthodoxe muziek met een vintage sound. Deze band is zeker niet vies van een ‘jam’, maar heeft songwriting hoog in het vaandel. ‘A new kind of Soul’, noemen ze het!

De eerste single’ Into A Kind’ is onderweg, maar Doubland heeft voor en tijdens de pandemie een ruim repertoire opgebouwd van eigen muziek en speelde onlangs nog in de finale van Flavourland. De single is een kritische noot op de efficiëntie-cultuur waar we in Nederland in leven. Dit is het tegengeluid, maar wie denkt dat Doubland een protest band is, komt bedrogen uit. Want ook de thema’s van de nummers zijn ongebonden. Kortom: je moet het maar gewoon horen om te begrijpen.

Dit programma is onderdeel van het gratis te bezoeken LelySTART Festival. Het is wel verplicht om van te voren een plek te reserveren, dit doe je door een ticket (€0,00,-) te kopen. Tickets gaan op 1 september om 10:00 uur in de verkoop via onze website.

Naar de agenda