za 12 sep - 2020 zaterdag 12 september 2020

LelySTART: Dancing on your seat

CORONA-PROOF LOSGAAN OP DE LEKKERSTE URBAN, TECHNO, DRUM'N'BASS EN MEER

‘Dancing on your seat’ is gratis te bezoeken, maar reserveren is wel verplicht. Dit doe je door een ticket (€0,-) voor één of meerdere tijdsblokken te kopen op onze website.

Wie zegt dat je niet los kunt gaan op een stoel?! Tijdens ‘Dancing On Your Seat’ lichten we Lelystadse DJ’s en dansconcepten uit: elke organisatie krijgt een uur de tijd om te laten zien wat ze in huis hebben en jij kunt 100% corona-proof losgaan!

Verwacht een breed scala aan genres; van urban tot drum ’n bass en van deep house tot breakcore, het komt allemaal aan bod. Oefen je beste zittende dansmoves vast thuis, trek je danspak aan en laat je op 12 september in Corneel vanuit je stoel verrassen door vier verschillende sets, de toegang is helemaal gratis!

TIJDSCHEMA:

20.15: Zaal open

20.30 – 21.30: Friends! DJ Sander Crama en DJ Niky Hendrix’s: Tickets
21.50 – 22.50: Black Cadmium: Tickets
23.10 – 00.10: Atomic Drum & Bass Feat. D.R.K: Tickets
00.30 – 01.30: UitverkochtZwaar Belast Feat. Mits B2B DJ Fopps’n: Tickets

01.40: Sluit Corneel

Dit is een zit-concert. 
In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda