za 16 sep - 2017 zaterdag 16 september 2017

LelySTART afterparty: Thirty Dancing (27+) (UITVERKOCHT)

Hét nieuwe dansfeest voor dertigers

Ook interessant
27 oktober: Back & Forward invites RE-PLAY (live on stage)
24 november: Boris presents: Keep The Funk Alive

Dit jaar is de officiële afterparty van LelySTART een nieuw feest voor dertigers: Thirty Dancing! Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit.
Voor je toegangskaartje krijg je een DJ die thuis is in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s. De minimum leeftijd voor dit feest is 27 jaar.

 Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt!
Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

GRATIS TICKETS ALLEEN GELDIG TUSSEN 21:00 UUR – 22:00 UUR
Thirty Dancing is net als alle andere onderdelen van LelySTART gratis toegankelijk. Om teleurstelling aan de deur van Poppodium Underground te voorkomen, kun je een gratis kaartje (maximaal 2) kopen via de website van Poppodium Underground. Dit entreekaartje geeft gegarandeerd toegang tot Thirty Dancing tussen 21:00 en 22:00 uur. Na 22:00 uur is de entree nog steeds gratis maar geldt vol = vol en heb je geen voorrang meer op mensen die zonder ticket in de rij staan.

Zorg dus dat je tijdig een gratis kaartje bestelt én dat je 16 september op tijd bent. Alleen dan ben jij gegarandeerd aanwezig bij de primeur van het tófste dansfeest voor dertigers in Lelystad!

Met LelySTART muntjes betalen bij Thirty Dancing in Underground
Omdat Thirty Dancing de officiële afterparty van LelySTART is kun je zaterdagavond 16 september in Underground ook betalen met LelySTART muntjes.
De LelySTART-muntjes zijn in Underground niet inwisselbaar voor geld, dat is alleen mogelijk op het festivalterrein.

Minimale leeftijd van Thirty Dancing is 27. Bij twijfel wordt om een ID gevraagd.

 

Naar de agenda