za 17 sep - 2016 zaterdag 17 september 2016

LelySTART: Ali B + Douwe Bob + Diggy Dex

De start van het culturele seizoen
Festivalterrein LelySTART

Klinkt als: de start van het culturele seizoen

Met LelySTART geven we het startschot van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. In een eerder stadium maakten we al de komst van Douwe Bob bekend als headliner van de zaterdagavond. Wij zijn blij en trots dat we Ali B en Diggy Dex mogen toevoegen aan de line-up van de zaterdagavond. Ali B behoeft natuurlijk geen nadere toelichting en Diggy Dex kun je misschien kennen van de hit ‘Ik huil alleen bij jou’ die hij maakte samen met Ali B en het nummer ‘Treur Niet’ dat hij maakte met JW Roy.  

Dit jaar wordt de zaterdagavond van LelySTART afgetrapt door de local heroes van Hard & Heady. De band won al de talentenjacht Flavourland en timmert op dit moment hard aan de weg. Zo stonden ze al op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Flevoland en deden ze supportshows in de Melkweg en Hedon. Hard & Heady staat garant voor een krachtige dosis soul en funk.

Na afloop van de zaterdagavond van LelySTART gaat het feestje nog even door in Underground tijdens de eerste editie van Superstijl. Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stempasje welke muziekstijl de dj’s moeten draaien. Alle ingrediënten voor een feestje zijn gegarandeerd!

LelySTART is een initiatief van Agora Theater, Poppodium Underground, Kubus, FlevoMeer Bibliotheek | Lelystad en City Marketing Lelystad.

Naar de agenda