zo 13 feb - 2022 zondag 13 februari 2022

Lely Sunday Afternoon: Eric Devries

LELY SUNDAY AFTERNOON

Klinkt als: matthews southern comfort

Ook interessant:
Lely Sunday Afternoon met Simon Keats

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier + ID te tonen aan de ingang. Dit is een concert met zitplaatsen.Meer info

Lely Sunday Afternoon is terug! Op de zondagmiddag kun je weer bij Corneel terecht voor de lekkerste livemuziek en een drankje. Op 13 februari staat Eric Devries op het podium van Corneel, een must-see voor fans van americana/bluegrass en Matthews Southern Comfort.

Tijdens de hoogtijdagen van de punk richt Devries zijn eerste band op. Begin jaren ’80 staat hij met zijn band in het voorprogramma van bands als The Jam en The Style Council. Na de finale van De Grote Prijs van Nederland (’92), waarin hij tweede wordt met zijn band The Big Easy, volgen vele nationale radio-optredens en tourt de band door het Nederlandse Clubcircuit. De band wordt geroemd vanwege de composities en teksten van frontman Devries.

In 2004 verschijnt eindelijk het langverwachte debuut van Devries in eigen beheer. In 2007 neemt hij voor zijn tweede solo album enkele songs op in Tulsa, Oklahoma. Naast zijn solo albums staat Devries aan de basis van Songwriters United, Hidden Agenda Deluxe en treedt hij in 2017 toe tot de herrezen, legendarische, Engelse formatie Matthews Southern Comfort.

Naar de agenda