vr 7 sep - 2018 vrijdag 7 september 2018

Lanceringsfeest nieuwe naam

Avond vol live-muziek uit Lelystad en bekendmaking nieuwe naam en huisstijl

Ook interessant:
20-10 Niels Geusebroek sings Coldplay
20-11 Kim Wilde (UK)
30-11 Memphis Maniacs

Op vrijdag 7 september presenteren wij onze nieuwe naam en huisstijl met een avond vol live-muziek uit Lelystad. De entree is gratis en op het podium zullen uitsluitend artiesten uit Lelystad staan, waaronder The Voice of Holland ster Kimberly Maasdamme. We adviseren je om op tijd aanwezig te zijn, want we verwachten een volle zaal en vol = vol.

Kimberly Maasdamme
De eerste Lelystadse artiest is al vastgelegd en het is niemand minder dan Kimberly Maasdamme. Zij bereikte dit jaar de halve finale van The Voice of Holland met waanzinnig goede optredens. De verontwaardiging was dan ook groot toen bleek dat de Lelystadse zangeres niet de finale haalde. Vanavond is Kimberly voor het eerst sinds haar The Voice-avontuur weer te zien in haar home town en geeft ze een intiem akoestisch optreden begeleid door een gitarist. Bekijk hier haar versie van Michael Jackson’s Earth Song, waarvoor ze van alle juryleden een 10 kreeg.

Lelystadse artiesten
Verder zullen optreden:
The Up
Divertido
Valentina
Rife
Remco Bourquin
Chelsea & Mozes

Aanleiding nieuwe naam
De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om een pakkende nieuwe naam en aansprekende huisstijl te creëren. Wij waren op zoek naar een naam die uitstraalt dat we een poppodium van en voor de stad zijn, waar iedereen welkom is en waar een goede sfeer hangt met een divers en aansprekend programma. Jullie hebben begin dit jaar massaal gereageerd op onze oproep mee te denken over een nieuwe naam en deze suggesties hebben wij overgedragen aan een aantal bureaus met ervaring op het gebied van een merk in de markt zetten. Wij zijn tevreden met het resultaat en hopen dat dit ‘nieuwe jasje’ snel vertrouwd voelt, want qua programma, sfeer en gastvrijheid gaan we op dezelfde voet verder als jullie van ons gewend zijn!

 

 

Naar de agenda