zo 7 apr - 2019 zondag 7 april 2019

Lancering Corneel Tripel + Bohemian Betyars

Presentatie huisbier Corneel en optreden Bohemian Betyars (HON)

Klinkt als: De ideale zondagmiddag voor de speciaalbier- én muziekliefhebber

Ook interessant:
28-6 Def Americans: Johnny Cash at San Quentin
19-10 Luminize

Met trots presenteert Corneel zijn eerste eigen huisbier, exclusief voor het poppodium ontwikkeld en gebrouwen door Stadsbrouwerij Cornelis Lelystad. Corneel Tripel is een heerlijke Belgische tripel, gebrouwen met Cascade hop van de eigen teelt van Stadsbrouwerij Cornelis Lelystad. Met een alcoholpercentage van 8% is Corneel Tripel een stevig, bitter en fruitig bier om van te genieten.

Corneel Tripel zal zondagmiddag 7 april voor het eerst in Corneel te proeven zijn en daarna worden opgenomen in het vaste assortiment van Corneel. De middag wordt muzikaal opgeluisterd door de Hongaarse feestband Bohemian Betyars en is gratis toegankelijk. Brouwer Sjors Westdorp zal bovendien meer bijzondere bieren van Stadsbrouwerij Cornelis Lelystad tappen. Kortom: de ideale zondagmiddag voor de speciaalbier- én muziekliefhebber!

Bohemian Betyars (HON)
Deze Hongaarse band is met gemak een van de meest bizarre en aanstekelijke bands van Europa te noemen. Met invloeden van Manu Chao en Gogol Bordello tot System of a Down, begrijp je dat folk en rock elkaar ontmoeten in Bohemian Betyars. Of eigenlijk: dat speedfolk en freakpunk elkaar ontmoeten.  Anno 2019 is het een zeer geroutineerde feestband die elk publiek in beweging krijgt met punk, ska, Balkan- en zigeunermuziek. Vanmiddag geven ze een semi-akoestisch optreden.

Stadsbrouwerij Cornelis Lelystad
Oprichter Sjors Westdorp heeft na 25 jaar hobbybrouwen in 2017 Stadsbrouwerij Cornelis opgericht. Een kleine, maar professionele brouwerij met een brouwinstallatie van 500 liter, gevestigd bij stadsboerderij BoerKok in Lelystad. De bieren van Stadsbrouwerij Cornelis vinden inmiddels hun weg in heel Nederland en zijn voor een brede doelgroep geschikt.

Naar de agenda