za 26 mei - 2018 zaterdag 26 mei 2018

Kick-off party Lelystadse Hippiemarkt

Dansend de zomer in met New Timeless en swingende classics

Ook interessant
08 juni: Waylon
20 oktober: Forever Amy (UK)
20 november: Kim Wilde

De Lelystadse Hippiemarkt en Poppodium Underground slaan de handen ineen voor een grootse Flower Power disco avond! Tijdens deze kick-off party beleef je een voorproefje van de gezellige sfeer van de Lelystadse Hippiemarkt, omlijst met heerlijke disco-tunes en New Timeless live on stage. Het moet wel heel gek lopen wil je hier geen bekenden tegenkomen! De dresscode is Flower Power, of gewoon jezelf!

On stage: New Timeless en DJ Ronny V
100% glitter, glamour en groove is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Een dynamische performance van internationale allure waarbij je meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. New Timeless neemt je mee in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken. Ongetwijfeld zingen ze ook hun top 10 hit ‘Where is the love’. DJ Ronny V zorgt er met zijn discomuziek van de 60’s tot de 80’s voor dat de dansvloer gevuld blijft.

De Lelystadse Hippiemarkt
De Lelystadse Hippiemarkt is in korte tijd een begrip geworden in Lelystad. Op 6,7 en 8 juli 2018 staan er weer 150 kramen die kleding, accessoires, lifestyle- en beautyproducten verkopen. Ook zullen er diverse DJ’s optreden en is er een groot horecaplein met terras, verschillende bars en foodtrucks. Deze pre-party in Poppodium Underground mag je niet missen.

Naar de agenda