vr 17 apr - 2020 vrijdag 17 april 2020

Kei Foute Party – UITGESTELD

100% fout 100% feest met o.a. QMusic - Het Foute Uur LIVE

Klinkt als: De foutste outfits, kilo's confetti en de beste guilty pleasures van de 70's tot nu

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten dit evenement te annuleren. Onze insteek is dat alle geannuleerde activiteiten zullen worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, alle ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is. Deze informatie zal ook gepubliceerd worden op de programma-pagina’s op onze website.

Al maanden van tevoren uitverkocht, kon het nauwelijks nog mis gaan met de introductie van de Kei Foute Party op 2 november in Lelystad. En dat ging het dan ook niet. Wat was het een geweldige avond!

We hebben goed nieuws voor iedereen die geen tickets kon krijgen… of als je gewoon nog een keer wilt! Want vrijdag 17 april komt De Kei Foute Party met Qmusic terug naar Lelystad! Al jarenlang is Qmusic de foute party een begrip in Nederland. 100% Fout, 100% Feest met de Qmusic DJ’s in de mix!

Maak je dus klaar om een avond heerlijk mee te zingen en te swingen met de allerfoutste guilty pleasures van de 70’s tot nu, kilo’s confetti en de foutste outfits.

Naar de agenda