vr 29 jun - 2018 vrijdag 29 juni 2018

Kajuit Sessies: Stephanie Struijk (UITVERKOCHT)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Persoonlijke verhalen gegoten in - samen met Daniel Lohues geschreven - prachtige kleine liedjes

 

 

Ook deze Kajuit Sessie is uitverkocht, we kondigen binnenkort nieuwe concerten op De Batavia aan!

Na het succes van de Kajuit Sessies vorig jaar (ze waren allemaal uitverkocht) gaan we ook in 2018 door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het zijn intieme optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts ruimte voor 25 bezoekers. De Kajuit Sessies zijn een samenwerking tussen Poppodium Underground en Batavialand.

Stephanie Struijk
Stephanie Struijk – voorheen bekend als Stevie Ann – is een singer-songwriter die haar verhaal schrijft in liedjes. In 2016 bracht ze haar eerste album genaamd ‘Stephanie Struijk’ uit, deze had ze geschreven met Daniël Lohues. Tijdens de roadtrip die ze met hem door Amerika maakte ontdekte Stephanie dat ze haar liedjes het beste kon vertellen in haar eigen taal. De liedjes gaan over een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. Onlangs bracht Stephanie Struick haar nieuwe EP ‘Daar’ uit, waarvoor ze de liedjes wederom met Daniel Lohues schreef.

Tot nu toe heeft Stephanie vijf studioalbums uitgebracht. Haar Engelstalige debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en is bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ook ontving ze een Zilveren Harp voor haar werk en speelde ze op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. In de kajuit van de Batavia geeft Stephanie een intiem, akoestisch concert. Het is de enige mogelijkheid haar in Flevoland te zien!

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via website Underground en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda