za 1 jul - 2017 zaterdag 1 juli 2017

Kajuit Sessies: St. Solaire

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Elbow, Saybia, Starsailor, de vroegere Coldplay

Ook interessant:
16-6: Kajuit Sessies: Albert Af Ekenstam (UITVERKOCHT)
17-11: Spinvis

Onder de naam Kajuit Sessies gaan Poppodium Underground en Bataviawerf akoestische concerten in de kajuit van het VOC-schip Batavia organiseren. De Kajuit Sessies worden intieme en exclusieve optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. Op zaterdag 1 juli komt St. Solaire naar de Batavia voor een akoestisch concert.

Ondanks het korte bestaan heeft St. Solaire al op een aantal prestigieuze plekken gespeeld, zoals het Songbird FestivalWhere The Wild Things Are en Motel Mozaïque. Met de band HAEVN mochten ze als voorprogramma mee op hun uitverkochte tour in zalen als Tivoli, Doornroosje en Paradiso. Na de zomer viel de band uit Rotterdam en Den Haag landelijk op door in 48 uur de single in 40 steden live te spelen.

Melancholieke indie-pop
Maar nog belangrijker dan deze imponerende CV is de prachtige muziek die dit zestal maakt. Liefhebbers van Elbow, Saybia, de vroege Coldplay, Starsailor of Bon Iver moeten absoluut de melancholieke indie-pop van St. Solaire gaan beluisteren! De band heeft nu twee singles uit, en staat ook live als een huis. Voor de Kajuit Sessies spelen singer-songwriter Geert van Emden en gitarist Jesse den Dulk intieme en akoestische versies van hun liedjes.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten € 8,00 inclusief servicekosten (via website Underground en Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda