vr 20 sep - 2019 vrijdag 20 september 2019

Kajuit Sessies: Son Mieux (solo)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Dromerige liedjes in de stijl van Fink, Thomas Azier en HAEVN

Ook interessant:
21-9: PopCorn met Waltzburg, Figgie en Yip Roc
9-11: Indian Askin

Na het succes van de Kajuit Sessies in 2017 en 2018 (beiden binnen no-time uitverkocht) gaan we ook dit jaar door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het is een select aantal zeer intieme optredens van uitsluitend kwaliteitsartiesten op een bijzondere en exclusieve locatie: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. De KajuitSessies zijn een samenwerking tussen Corneel en Batavialand.

Son Mieux (solo)
Son Mieux is de band rondom Camiel Meiresonne. Hij schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Door folk, indie en electronische muziek te combineren weet hij een uniek geluid neer te zetten en de uitingen van zijn persoonlijkheid te verwerken en te mengen in zijn muziek.

De afgelopen twee jaren waren een opeenstapeling van hoogtepunten voor Son Mieux. Single ‘Even’ werd 3FM Megahit, debuut EP ‘Vice Versa’ (2016) werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd, het liedje ‘Easy’ werd gebruikt onder grote reclamecampagnes van ING, McDonalds en Deezer. De band tourde het land door met uitverkochte clubshows, festivals als Zwarte Cross en Where The Wild Things Are. Onlangs kwam zijn debuutalbum uit, geproduceerd door Thijs van der Klugt (Douwe Bob, Sue the Night). Op de Batavia geeft Son Mieux een intiem en  akoestisch solo-concert.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via www.corneel.nl en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda