vr 6 apr - 2018 vrijdag 6 april 2018

Kajuit Sessies: Rosemary & Garlic – (uitverkocht)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Dromerige indie-folk in de sfeer van Kate Bush en Nick Drake

Na het succes van de Kajuit Sessies vorig jaar (ze waren allemaal uitverkocht) gaan we ook in 2018 door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het zijn zeer intieme optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. De Kajuit Sessies zijn een samenwerking tussen Poppodium Underground en Batavialand.

Rosemary & Garlic
Luister naar het prachtige debuutalbum van Rosemary & Garlic en je snapt waarom ze met bijna 800.000 unieke luisteraars per maand één van de best beluisterde Nederlandse bands op Spotify zijn. Hun dromerige indiefolk werd opgenomen in gerenomeerde playlists en inmiddels is het duo getekend door het Canadese label Nettwerk Music Group (o.a. Angus & Julia Stone, Passenger en het debuutalbum van Coldplay), dat in januari de wereldwijde release van hun debuutalbum verzorgde.

Op Bandcamp werd Rosemary & Garlic eerder al uitgeroepen tot de best verkochte folk-act, toen met slechts een eerste EP, ‘The Kingfisher’, op zak. In rap tempo wint Rosemary & Garlic nieuwe zieltjes. Niet de minsten ook: Simon Raymonde (Cocteau Twins) en Laura Marling zijn zelfverklaard fans. Het moge duidelijk zijn: we hebben hier te maken met een hele bijzondere act!

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via website Underground en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda