vr 22 jun - 2018 vrijdag 22 juni 2018

Kajuit Sessies: David Benjamin – (UITVERKOCHT)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Klinkt als: Singer-songwriter met invloeden van Jack Johnson en John Mayer

Ook interessant:
12-10 Noah Guthrie (USA)
20-10 Niels Geusebroek sings Coldplay

Na het succes van de Kajuit Sessies vorig jaar (ze waren allemaal uitverkocht) gaan we ook in 2018 door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het zijn intieme optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts ruimte voor 25 bezoekers. De Kajuit Sessies zijn een samenwerking tussen Poppodium Underground en Batavialand.

David Benjamin kon nog maar net gitaar spelen toen hij zijn eerste optreden gaf op de middelbare school. Geïnspireerd door Jack Johnson, John Mayer en Coldplay begon hij vervolgens zijn eigen liedjes te schrijven. Niet geheel zonder resultaat. Zijn muziek bereikt wereldwijd inmiddels zo’n 475.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. In 2014 maakte hij al indruk bij televisieprogramma De beste Singer-Songwriter (zie video).

Zijn eerste twee singles ‘Friends’ en ‘Can’t Get My Head Around Loving You’ zijn samen al ruim 12 miljoen keer gestreamd. Met het nummer ‘Crazy’ is de eerste radiohit in zowel binnen als buitenland een feit nadat DJ-Producer Lost Frequencies het nummer bewerkte en uitbracht als single. Recent verzorgde David Benjamin het voorprogramma in de uitverkochte tour van Chef’Special. Op 20 mei brengt hij een nieuwe EP uit.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via website Underground en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda