zo 10 sep - 2017 zondag 10 september 2017

Kajuit Sessies: Christopher Paul Stelling (USA) – uitverkocht

Intiem en akoestisch concert van Amerikaanse singer-songwriter met band
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Een combi van oude blues, Americana en folk

Ook interessant:
12-10: The Dubliners
17-11: Spinvis

WEGENS GROOT SUCCES EXTRA OPTREDEN 

Let op er zijn 2 shows van Christopher Paul Selling deze avond op V.O.C.-schip Batavia: 

Show 1 (uitverkocht) 
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 21.00 uur

Show 2 (uitverkocht)
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur
Einde: 22.30 uur

Onder de naam Kajuit Sessies organiseren Poppodium Underground en Bataviawerf enkele keren per jaar akoestische concerten in de kajuit van het VOC-schip Batavia. De Kajuit Sessies zijn intieme optredens op een zeer bijzondere, maar ook exclusieve plek: per optreden is er slechts ruimte voor 25 bezoekers.

De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een troubadour zoals er nog maar weinig zijn: met zijn gitaar op de rug trekt hij de wereld rond. Hiermee heeft hij een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Op de Batavia geeft Stelling een intiem akoestisch optreden, vergezeld door een violist, contrabassist en zangeres/percussionist! 

Muziek in het hart, poëzie op de tong
Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. In zijn nummers vertelt de Amerikaan verhalen die nog nooit eerder zijn verteld. Qua sound doet hij denken aan The Tallest Man on Earth en de oude 16 Horsepower. Onlangs verscheen zijn nieuwe album ‘Itinerant Arias’, wederom op het gerenommeerde label ANTI (Tom Waits, Calexico, Wilco). Festivalinfo schrijft: “Een man met muziek in het hart, poëzie op de tong, het muzikale talent in de vingers en de reislustigheid in de benen; een perfecte samenstelling voor een folkartiest.”

Deze Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten.

Let op: tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Er is geen avondkassa.

 

 

 

Naar de agenda