vr 14 jun - 2019 vrijdag 14 juni 2019

Kajuit Sessies: Axel Flóvent (ISL)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Melancholieke liedjes in de stijl van Ásgeir, Bon Iver en Ben Howard

Na het succes van de Kajuit Sessies in 2017 en 2018 (beiden binnen no-time uitverkocht) gaan we ook dit jaar door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het is een select aantal zeer intieme optredens van uitsluitend kwaliteitsartiesten op een bijzondere en exclusieve locatie: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. De KajuitSessies zijn een samenwerking tussen Corneel en Batavialand.

Axel Flóvent (ISL)
Axel Flóvent is een jonge singer-songwriter uit een vissersplaatsje in het noorden van IJsland. In 2016 verscheen EP ‘Forest Fires’ waarvan het titel-gevende nummer tientallen miljoenen streams opleverde. Vergelijkingen met artiesten als Fleet Foxes, Bon Iver en Ásgeir komen langs en er wordt een grote toekomst voor Axel Flóvent voorspeld. Zijn sympathieke, melancholieke liedjes verdienen het.

Axel zet met regelmaat nieuwe nummers online. Single ‘City Dream’ kwam in oktober 2017 uit en werd gebruikt in een campagne van Sunweb. Vanuit Brighton werkte Axel Flóvent aan zijn nieuwe EP ‘Youthful Hearts’, welke in oktober 2018 uitkwam. In juni geeft Axel een select aantal Europese solo-shows, waarbij hij in Nederland naast Amsterdam alleen Lelystad aandoet.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via www.corneel.nl en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda