vr 17 mei - 2019 vrijdag 17 mei 2019

Kajuit Sessies: Austin Miller (USA)

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: authentieke americana in de stijl van Bob Dylan, Townes van Zandt en Damien Jurado

Ook interessant:
25 mei: The Bruceband plays Born in the USA
28 jun: Def Americans: Johnny Cash at San Quentin

Na het succes van de Kajuit Sessies in 2018 (binnen no-time uitverkocht) gaan we ook dit jaar door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het is een select aantal zeer intieme optredens van uitsluitend kwaliteitsartiesten op een bijzondere en exclusieve locatie: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. De KajuitSessies zijn een samenwerking tussen Corneel en Batavialand.

Austin Miller (USA)
Austin Miller uit Orlando, Florida interesseert zich al op jonge leeftijd voor muziek. Opgevoed met Bruce Springsteen, Tom Petty en pianolessen vanaf z’n derde jaar, was er thuis bijna geen moment dat er geen radio aanstond of plaat draaide. Toch was het pas tijdens zijn studie dat Austin begon met muziek schrijven. Ondertussen is Austin 28 jaar en reist hij de wereld over met zijn americana/ folk rock. Recent kwam zijn derde plaat Engine uit, met daarop verhalen over liefde en verlies in een ingetogen en melancholisch jasje.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via www.corneel.nl en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda