vr 15 nov - 2019 vrijdag 15 november 2019

Julia Zahra

Winnares Beste Zangers én The Voice Of Holland zingt soulvolle popsongs

Ook interessant:
19 oktober: Luminize

Julia Zahra
In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde twee nummer 1-hits met ‘Oops… I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Het liedje ‘Just An Illusion’ dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes. De nu 22-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato.

Na de release van haar EP ‘Something New’ vol met soulvolle popsongs en een uitverkochte clubtour in het voorjaar staan Julia en haar band te popelen om in november weer het land in te trekken. In 2018 kwam de zangeres als special guest naar Lelystad in het voorprogramma van Glennis Grace. Op vrijdag 15 november is zij met ‘The Remedy Tour part 2’ te zien in Corneel

MILO
Als support act deze avond MILO. MILO is een alternatieve pop/rockband uit Zwolle. De band combineert de meerstemmigheid van Crowded House met de Britpop van bands als Oasis en Radiohead. Tijdens deze show speelt MILO, met Milo Groenhuijzen en Max Kerkhof, in een kleinere bezetting.

Naar de agenda