vr 2 jul - 2021 vrijdag 2 juli 2021

Joe Buck

SINGER-SONGWRITER VAN NEDERLANDSE BODEM MET POP/COUNTRY-INVLOEDEN

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is Joe Buck in Corneel verplaatst van 7 februari naar 6 juni 2 juli 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De locatie blijft hetzelfde, het tijdschema komt er wel anders uit te zien:

Deur open: 20.00
Aanvang programma: 20.30
Deur Sluit: 22.00

Eindelijk: Joe Buck in Corneel in Lelystad! Tijdens zijn studie aan de Rock-Academie begon singer-songwriter Joe Buck zijn eigen nummers te schrijven, geïnspireerd door catchy pop/countrynummers met eerlijke teksten van artiesten als John Mayer, Taylor Swift, Hunter Hayes en Dan + Shay. Dat bleef niet lang onopgemerkt. Ilse DeLange was onder de indruk en het duurde niet lang voor Buck bij Ilse DeLange’s label tekende. Dit was het begin van een droom die werkelijkheid werd.

Vorig jaar reisde Joe Buck meerdere keren af naar het Amerikaanse Nashville om nieuwe nummers te schrijven en zijn debuutalbum op te nemen. Hij schreef dit album met zowel songwriters uit Nashville als uit Nederland en door deze ervaring groeide hij erg als artiest. Hij kreeg de kans om zich te bewijzen als voorprogramma voor artiesten als Duncan Laurence, Hunter Hayes, Martin Morris en Dan + Shay. Eind 2018 bracht Joe Buck zijn eerste single ‘Black’ uit en tourde hij met Kacey Musgraves door Europa en stond hij als eerste Nederlander in de geschiedenis op het Amerikaanse Country-festival ‘CMA Fest.’

Zijn nummer “The Way You Take Time” werd een enorme hit in Nederland. Het nummer was Radio 2 TOPSONG, kwam in de top-10 te staan en werd gebruikt in een tv-reclame. Joe Buck wil mensen met zijn muziek inspireren en raken en wil op verschillende mooie plekken over de hele wereld spelen. Binnenkort komt Joe Buck naar Corneel in Lelystad om onder andere nummers van zijn nieuwe album ‘White Roses’ ten gehore te brengen!

Dit is een zit-concert. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ook interessant: Gouden plaat voor Joe Buck

Naar de agenda