za 26 sep - 2020 zaterdag 26 september 2020

Jericho Pie – show 1

ROCK, GRUNGE EN EEN VLEUGJE METAL

Ook interessant: Jericho Pie – show 2

Jericho Pie is een rockband met een mix van grunge en een vleugje metal. Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen nummers, variërend van stevige rock tot intieme ballads, afgewisseld met rock covers. Kortom: muziek met ballen. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten: vader en zoon Eric en Vidal Wildenboer, de twee broers Stephan en Michel Groos en PJ Niebeek. De mannen hebben niet alleen plezier in muziek maken, het is voor hen een lifestyle.

Ze speelden de afgelopen jaren op diverse festivals en zijn regelmatig hoofdact op verschillende events. Ook had de band in februari een clubtour in Moskou wat resulteerde in een Russische Facebook-fanpage, het onthaal in Moskou was onvergetelijk. Wellicht keren de heren hier weer terug de komende jaren. Hun eerste EP bestaat uit eigen werk, verscheen in het najaar van 2012 en werd en geproduceerd en uitgebracht door Producer George Konings van SoundVision Studio’s. Jericho Pie is niet snel in een een hokje te plaatsen; de live-optredens zorgen steevast voor veel positieve energie, een echte live-band.

Dit is een zit-concert. Er is alleen voorverkoop via onze website, dus geen deurverkoop. Op deze avond vinden er twee concerten van Jericho Pie plaats, let dus goed op voor welk concert jij tickets koopt en de bijbehorende tijden. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda