za 14 okt - 2023 zaterdag 14 oktober 2023

Jennie Lena

& THE FREE SOULS

Jennie Lena ‘stands out!’. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar zonder twijfel tot één van de beste zangeressen van Nederland. In 2018 liet ze dat al horen in Corneel, en in 2023 mogen wij haar opnieuw ontvangen! 

Jennie Lena
7 jaar geleden brak Jennie Lena door in ‘The Voice’ met haar versie van ‘Who’s Loving You’, die op YouTube inmiddels al meer dan 55 miljoen views heeft. Jennie heeft inmiddels 7 albums gemaakt en co-geproduceerd en stond op diverse festivals, waaronder op het North Sea Jazz Festival. Haar muziekvideo’s op YouTube en songs op Spotify/Apple Music zijn vele miljoenen keren bekeken/gestreamd, hoog tijd om met haar nieuwe band ‘Jennie Lena & The Free Souls’ te gaan touren en nieuwe muziek uit te brengen. 

TOINE
“Een multitalent met soul, durf en veel passie”, aldus saxofoniste Candy Dulfer over singer-songwriter TOINE . Wie TOINE al langer volgt, herkent dit meteen. Zijn concerten bruisen van de energie, emotie en toewijding aan de muziek. Hoewel TOINE’s songs duidelijk aan de popkant grenzen, groeit hij op met funk, blues, jazz en soul. En dat kleurenpalet hoor je altijd terug in TOINE’s muziek. Daarnaast worden de nummers geïnjecteerd met diepe grooves.

 

Naar de agenda