za 29 sep - 2018 zaterdag 29 september 2018

Jaya the Cat (USA)

COMPROMISLOZE MIX VAN SKA, REGGAE EN PUNKROCK

Ook interessant
18-11: Bob Wayne (USA)

Een avondje Jaya the Cat vergeet je niet snel. Je zult dansen, lachen en uit volle borst zingen (ook al kun je dat helemaal niet). Ja, zelfs de hoofden van de keihardste metalfreaks zullen meebewegen op het ritme van hun ska-, reggae- en punknummers. Echt waar.

Jaya the Cat heeft zijn roots in Boston (opgericht in 1998), maar opereert al enige tijd vanuit Amsterdam. Constant op tournee in Europa met opzwepende shows staan zanger Geoff Lagadec en co bij ons op het podium met nummers over dronken zonsopgangen, carnavalsoptochten en onvoorwaardelijke liefdes.

Het vijfde album ‘A Good Day for the Damned’, dat opgenomen is in Berlijn en in november vorig jaar het levenslicht zag, speelt deze avond de hoofdrol. Op de plaat gaat de viermansformatie op dezelfde succesvolle voet verder. Bereid je dus voor op een geniale mix van ska, reggae, punk-rock, dub, hiphop en – nu we toch bezig zijn – dance hall.

Support: The Approachers
Get Ready to Ska! The Approachers is een gloednieuwe ska- en reggaeband uit Lelystad, met onder andere banleden van The Shakedown 8.
Geïnspireerd door bands als the Slackers, the Aggrolites en Toots & the Maytals brengen zij een soms vuige, maar altijd vrolijke mix van reggae, ska en blues.

https://www.instagram.com/instapproachers/

Naar de agenda