za 9 nov - 2019 zaterdag 9 november 2019

Indian Askin

Post-punk met een psychedelisch retro tintje

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen. Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde.

Opvolger ‘Another Round’ is inmiddels verschenen en doet op geen enkel vlak onder voor de illustere voorganger. Het album laat een band horen die ontzettend naar elkaar is toegegroeid. Dat kan ook niet anders, na de krankzinnige tour die volgde op ‘Sea Of Ethanol’. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit zette de band ook haar eerste voorzichtige stappen in het buitenland en speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland.

LOVE COUPLE
Het voorprogramma wordt verzorgd door LOVE COUPLE.  Verwacht een energiek, eigenwijs, knettergek frontduo gemengd met noisy gitaarwerk en arcade-synths. LOVE COUPLE is dansbaar, poppy en ongemakkelijk. Met de singles ‘Chinatown’en ‘Find Martin’op zak, Festivals als Popronde, Grasnapolsky en 10 shows door de UK, dropt LOVE COUPLE in september 2019 haar debuut EP.

Naar de agenda