za 11 mei - 2019 zaterdag 11 mei 2019

I ♥︎ House Music ft. Marco V

Een avond vol house, techno, club en trance tracks

Na het succes van de eerste twee editie van I ♥ HOUSE MUSIC hebben we opnieuw een legende weten vast te leggen: Marco V is op 11 mei de headliner. Marco heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producers vandaag de dag. Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt. 

Marco V heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs zoals, Privilege en Ministry of Sound en Sensation. Topfestivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland staan ook zijn lijstje. Muzikaal heeft de DJ zijn grenzen verlegd met verschillende dance sub-genres zoals, techno, trance, house en progressive die samen zijn V sound vormgeven.

♥ HOUSE MUSIC
I ♥ HOUSE MUSIC is een Lelystadse samenwerking tussen Corneel en JT#MC met de lekkerste house, club en dance, waarbij elke editie een bekende DJ wordt uitgenodigd. Tijdens eerdere edities draaiden o.a. DJ Jean en Vato Gonzalez. Vanavond wordt compleet gemaakt door DJ’s Gosé, Pablo, Larz en Martin W. en host JT#MC.

Timetable:
22.00 tot 23.00 Gosé
23.00 tot 00.00 Pablo
00.00 tot 01.00 Larz
01.00 tot 02.30 Marco V
02.30 tot 03.00 Martin W.

Naar de agenda