vr 1 nov - 2024 vrijdag 1 november 2024

Hallo Venray + Doubland

het Haagse alternatieve popfenomeen

Hallo Venray, het Haagse alternatieve popfenomeen, keert terug met een triomfantelijke tour rond de heruitgave van hun legendarische album ‘Leather on my Soul’. Henk Koorn en drummer Henk Jonkers slaan opnieuw de handen ineen voor dit iconische album, dat met zorg en verbeterde geluidskwaliteit nieuw leven ingeblazen wordt.De tour belooft een epische viering te worden van Hallo Venray’s verleden en heden, met doordrenkte akkoorden en noten vol ervaring en vernieuwing. Verwacht een meeslepende reis door de tijd, doordrenkt van oprechte urgentie en passie die het publiek betovert.Mis deze herbeleving van een muzikaal tijdperk niet wanneer Hallo Venray de podia betreedt om het verleden te omarmen en de toekomst te omhelzen. Deze tour is niet alleen een viering van een album; het viert een legendarische band die met de jaren alleen maar beter wordt, als een fijne wijn.

Doubland (support)
Het is verdwalen in surfy crunchy ritme en melodie. Maar ook in uptempo garagesongs over maatschappijkritiek. Deze muziek nodigt aan de ene kant uit tot dansen door de kwieke ritmische stukken, aan de andere kant roept de lettervrucht je op om na te denken of misschien geïnspireerd te raken.

De 5-koppige band Doubland speelt nummers die een lijn trekken over moraal, cultuur, poëzie. Maar ook een fysieke lijn op het podium. Iedereen staat op het randje. Dubbele drums, dubbele leadvocals, enkele bas, toetsen en gitaar zorgen voor een verslavend fris geluid.

Deze show is verplaatst. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

Naar de agenda