za 4 jun - 2022 zaterdag 4 juni 2022

Tribute to the Nineties ft. Green Lizard & Rudeboy

SUPPORT: FRONTSTREET

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten dit evenement te verplaatsen van 23 mei 2020, 23 mei 2021 & 27 november 2021 naar 4 juni 2022. Alle ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Rudeboy, bekend van Urban Dance Squad, en het Amsterdamse Green Lizard slaan op 4 juni de handen ineen en presenteren een avond in Corneel die volledig in het teken staat van grunge en rock uit de jaren ’90: Tribute To The Nineties!

Na vier clubtours en twee festivaltours is Tribute To The Nineties nog lang niet klaar en wordt de set uitgebreid met krakers van onder andere Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains. De band Green Lizard, aangevoerd door de gebroeders Tjon Ajon, gaat al een aantal jaren mee en combineert grunge met hardrock en metal. Eerder stond de band al op Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Vans Warped Tour en Roskilde en deed in 2018 ook al Corneel aan, wat een enorm succes was.

In het voorprogramma staat Frontstreet uit Lelystad. De band combineert (nu-)metal en rap met elektronische sounds en deelde het podium eerder al bands als Crazy Town, Hollywood Undead en Limp Bizkit en is onder andere ook te zien op het rondreizende festival Popronde.

 

Naar de agenda