za 27 nov - 2021 zaterdag 27 november 2021

Green Lizard: Tribute to the Nineties + FRONTSTREET

MUZIKAAL EERBETOON AAN DE JAREN NEGENTIG

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten dit evenement te verplaatsen van 23 mei 2020 & 23 mei 2021 naar 27 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, alle ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht over eventuele restitutie. 

Na vier succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Samen met Matthias van Beek (o.a. Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People aka Tales /Kitchenette) heeft deze samenwerking twee uitstekende frontmannen. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back met Green Lizard en Rudeboy UDS in Lelystad!

Green Lizard is een Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

De support van de avond wordt verzorgd door de Lelystadse band Frontstreet! 

Naar de agenda