vr 21 dec - 2018 vrijdag 21 december 2018

Green Lizard ft. Rudeboy – Tribute to the 90’s

Krakers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains

Ook interessant:
23 februari Physical Graffiti plays Led Zeppelin “I” & “II”

Green Lizard tribute to the Nineties
Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana (90% van de zalen uitverkocht) de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de meest legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.

Recensies
“De mannen van Green Lizard hebben de perfectie van het repertoire inmiddels benaderd, en de enorme moshpits voor het podium kunnen nooit wennen. De muziek van Nirvana is door Green Lizard springlevend gehouden, en in Patronaat werd bewezen dat het tijdloos blijft.” maxazine.nl

“Het publiek gaat er dan ook helemaal voor, maar dat kan ook niet anders als je op het podium ineens Rudeboy aan het werk ziet. De Urban Dance Squad-frontman zou je niet direct associeren met Nirvana, maar ook hij komt er prima mee weg. Wat een energie heeft deze frontman. Vanavond gaan overal de vuisten de lucht in en de kelen wijd open.“ rockportaal.nl

Voorprogramma: Jazzy en de Pattynama’s
De Lelystadse rockband Jazzy en de Pattynama’s is weer bij elkaar en de ingrediënten zijn als vanouds: rauwe zang, zware gitaren, dikke bas, heftige drums en een vleugje Jägermeister. De perfecte opwarmer voor een avondje 90’s krakers!

 

Naar de agenda