vr 12 mei - 2017 vrijdag 12 mei 2017

God Dethroned

Noord Geldersch Metaal en Underground presenteren cd release van legendarische death-metalband

Klinkt als: Een unieke kans de Nederlandse death-metal iconen in 2017 van dichtbij te zien

Ook interessant:
20-05: No Turning Back + For I am King

God Dethroned is internationaal gezien mogelijk Nederlands succesvolste death-metal band ooit. Begin mei komt de formatie na zeven jaar eindelijk weer met een nieuw album. Om dit te vieren geven zanger Henri Sattler en zijn mannen twee cd release parties, wat tevens de enige clubshows van 2017 zullen worden! Een unieke kans om deze legendarische band in de intieme en intense setting van een poppodium te zien. Support-acts deze avond zijn Disquiet en Visionary. 

God Dethroned werd in 1990 opgericht door zanger Henri Sattler en bracht in haar ruim 25-jarig bestaan 9 albums uit. Naast de plat gespeelde binnenlandse podia en festivals, heeft de band uit Drenthe grote metal-evenementen als Wacken Open Air en Graspop Metal Meeting aangedaan. Voeg daar menig buitenlandse clubtoer aan toe, onder meer in Noord- en Zuid-Amerika en het onderstreept de status van deze iconen.

Support-acts: Visionary en Disquiet
Visionary is een Nederlandse Death Metal band, dat haar muziek uit technische riffjes, timmerende drums, een diepe en roggelende grunt en scheurende gitaren laat bestaan. Disquiet is een thrash-/ deathmetalband uit Utrecht, sinds 2008 actief. De band heeft twee cd’s opgenomen, is getekend bij Soulseller records en kreeg internationaal lovende reviews op “The Condemnation” (2016) waarbij 10 maal eremetaal werd gehaald in de Aardschok.

Naar de agenda