za 1 dec - 2018 zaterdag 1 december 2018

Glennis Grace

Eén van Nederlands beste zangeressen live met band in Lelystad
Kubus

Ook interessant: 
19 januari Dance Classics met Gerard Ekdom
16 maart De Nacht van de Nederpop met VOF de Kunst
29 maart The Celebration of Prince

Tijdschema:
20:00 uur zaal open
21:00 – 21:45 uur Julia Zahra
22:15 – 23:15 Glennis Grace

Glennis Grace behoort al jarenlang tot de beste zangeressen van ons land. Haar carrière begint wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Grote bekendheid krijgt Glennis in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. In 2017 gaat Glennis zelfs wereldwijd viral met haar vertolkingen van wederom Whitney Houston, goed voor miljoenen views!

Ziggo Dome
Jaren daarvoor doet Glennis Grace al mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev en scoort ze een nummer-1 hit met haar uitvoering van Volumia’s ‘Afscheid’. Met de Ladies of Soul verkoopt de zangeres al jaren de Ziggo Dome uit. Sowieso is Glennis daar geen onbekende, want ook met Symphonica in Rosso (samen met Simply Red) en Holland Zingt Hazes staat ze zeer regelmatig in de grootste concertzaal van Nederland.

The Passion
Ook is Glennis regelmatig op TV te zien, zoals bij RTL Late Night en De Beste Zangers van Nederland. Maar ook bij De Wereld Draait Door, waar ze in oktober 2017 met ‘Amsterdam Huilt’ een ode brengt aan burgemeester Eberhard van der Laan en in een andere DWDD-uitzending een virtueel duet doet met Michael Jackson. Dit jaar staat Glennis Grace als Maria in The Passion en heeft ze nieuwe muziek aangekondigd. Het moge duidelijk zijn: met Glennis Grace staat er een zangeres van wereldniveau op ons podium, live begeleid door geweldige muzikanten.

Speciale gast: Julia Zahra
In 2013 was Julia van der Toorn de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland.  Het liedje ‘Just An Illusion’ dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes. Julia stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato. Het debuutalbum ‘Julia van der Toorn’, zoals de zangeres eigenlijk heet, kwam vlak na haar deelname aan TVOH uit en belandde op de eerste plek in de iTunes-hitlijsten.
Nu is ze terug met haar nieuwe EP ‘Something New’. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven en hebben een moderne feel: “Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP.”

Er zijn alleen staplaatsen beschikbaar voor dit optreden. Indien u om medische redenen een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact op met Zamyra. Dit kan uiterlijk tot 29 november,  12:00 uur.

Naar de agenda