za 15 jan - 2022 zaterdag 15 januari 2022

Gerson Main

GOEDGEMUTSTE SINGER-SONGWRITER

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Mocht je naar aanleiding hiervan niet meer kunnen of willen, vraag dan restitutie aan door een e-mail te sturen naar info@corneel.nl.

Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane, maar spreidde zijn eigen vleugels uit. Zo behaalde hij in 2015 met zijn po√ętische teksten en dansbare ritmes een plek in de finale van ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’ en bracht hij de single ‘Ik weet niet hoe’ uit, dat onder een KPN spotje terechtkwam. In datzelfde jaar bracht de goedgemutste singer-songwriter ‘Deejay’ uit, stond hij op Noorderslag en kort daarna bracht hij zijn debuutplaat ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’ uit. Daarop volgde meteen een clubtour door het hele land en speelde hij op festivals als Lowlands, Solar, Reggae Geel en Oerol!
 

Daarnaast speelde hij op wat meer intieme settings als de Parade, deed hij tv/radio optredens en een aantal campagnes. In 2017 maakte en speelde hij zijn eerste muziekvoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’. Deze voorstelling vertelde het verhaal van Nederland dat onder water stond, waardoor de mensen gedwongen werden te vluchten. Een deel daarvan kwam terecht in Suriname bij Gerson, de strenge kampbewaarder die per ongeluk verliefd werd op een van de vluchtelingen. De voorstelling was met een knipoog naar de vluchtelingenproblematiek en kreeg vier sterren van de theaterkrant. In de jaren daarna is Gerson naast optreden vooral gaan schrijven voor zichzelf en andere artiesten.

Nu is hij bezig met zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel, verwacht een intiem, swingend optreden van deze goedgemutste singer-songwriter op 15 januari in Corneel!

Ook interessant:
RANI

 

 

Naar de agenda