vr 15 apr - 2022 vrijdag 15 april 2022

Gerson Main + Stefan Raufiq

GOEDGEMUTSTE SINGER-SONGWRITER

Tijdschema
20.30 uur: deur open 

21.00 uur: Stefan Raufiq
21.50 uur : Gerson Main   

Dit is het verplaatste evenement van 15 januari. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane, maar spreidde zijn eigen vleugels uit. Zo behaalde hij in 2015 met zijn poëtische teksten en dansbare ritmes een plek in de finale van ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’ en bracht hij de single ‘Ik weet niet hoe’ uit, dat onder een KPN spotje terechtkwam. In datzelfde jaar bracht de goedgemutste singer-songwriter ‘Deejay’ uit, stond hij op Noorderslag en kort daarna bracht hij zijn debuutplaat ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’ uit. Na festivals als Lowlands, Solar, Reggae Geel en Oerol is Corneel in Lelystad aan de beurt!  

Ook speelde hij op wat meer intieme settings als de Parade, deed hij tv/radio optredens en een aantal campagnes. In 2017 maakte en speelde hij zijn eerste muziekvoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’. Deze voorstelling vertelde het verhaal van Nederland dat onder water stond, waardoor de mensen gedwongen werden te vluchten. Een deel daarvan kwam terecht in Suriname bij Gerson, de strenge kampbewaarder die per ongeluk verliefd werd op een van de vluchtelingen. De voorstelling was met een knipoog naar de vluchtelingenproblematiek en kreeg vier sterren van de theaterkrant. In de jaren daarna is Gerson naast optreden vooral gaan schrijven voor zichzelf en andere artiesten.

Nu is hij bezig met zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel, verwacht een intiem, swingend optreden van deze goedgemutste singer-songwriter op 15 april in Corneel!

De support van de avond wordt verzorgd door Stefan Raufiq!

Muzikaal duizendpoot Stefan Kartoredjo, beter bekend als Stefan Raufiq, is zanger, schrijver, percussionist en producer. De Nederlandstalige artiest werd geboren op 27 juni 1987 in Amsterdam, waar hij tevens opgroeide. Stefan heeft meegeschreven aan nummers van Ronnie Flex zoals ”Haal me naar boven” en ”Zeldzaam” en heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig artiest. Stil zitten hoort daar niet bij. In het voorjaar van 2022 dropped Stefan zélf zijn debuutsingle onder zijn artiestennaam Stefan Raufiq. Het belooft een heerlijke HipHop/R&B single, die te beluisteren zal zijn via Spotify. De bijbehorende video zal te bewonderen zijn via YouTube.

 

Naar de agenda