vr 10 mrt - 2017 vrijdag 10 maart 2017

GENESIS CLASSIC SHOW – by Ray Wilson

Ex-leadsinger Ray Wilson zingt de grootste Genesis hits

Klinkt als: Genesis

Met meer dan 150 miljoen platen was Genesis een van de meest invloedrijke popgroepen in de jaren ’70 en ’80. Ray Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger van Genesis, maar twee jaar later hief de Britse band zichzelf op omdat de ‘chemie’ weg was.

Persoonlijke droom
Ray Wilson stortte zich op een solocarrière, maar behield zijn liefde voor het Genesis-tijdperk. Het was dan ook een persoonlijke droom om de grootste hits van Genesis naar een nieuw level te tillen. Die droom kreeg vorm in zijn muzikale show ‘Genesis Classic’. Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium geeft Ray Wilson een nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van de songs.

Volle zalen en staande ovaties
Ongeëvenaarde vertolkingen van hits als Follow you, Follow me, No son of mine, Land of confusion en Jesus he knows me in nieuwe muzikale ‘unplugged’ arrangementen leveren Ray Wilson volle zalen en staande ovaties op. Dat is bovenal de verdienste van zijn hoogstaande vocale kwaliteiten en perfectionistische podiumpresentatie. Genesis Classic is een bijzondere show van zeer hoog niveau. Mis dit niet!

 

Naar de agenda