za 9 sep - 2017 zaterdag 9 september 2017

Frontstreet

DEBUUT ALBUM RELEASE PARTY VAN LELYSTADSE NU-METAL HELDEN

Klinkt als: Metal, rap

Frontstreet is in 2015 opgericht en in korte tijd heeft deze metalband al veel hoogtepunten beleefd. Na het uitbrengen van de Under Pressure EP heeft de 5 koppige band hard gewerkt aan hun debuut album. Er zijn al twee singles met videoclip uitgebracht die op dit album zullen komen, de eerste was ‘Nocturnal’ en de tweede is ‘Bad Habit’.

De muziek van Frontstreet is door de media niet onopgemerkt gebleven. Herman Hofman heeft het nummer ‘Friendzoned’ van de Under Pressure EP gedraaid op 3FM en in februari 2017 is de band uitgenodigd bij 3FM dj Kaj van der Ree om live op de radio te spelen. Sinds half maart wordt de video voor ‘Bad Habit’ ook meerdere keren per dag gedraaid op MTV Brand New.

Support: iMad
Imad Hocine, beter bekend als iMad is een Lelydtadse rapper die nog uit de tijden komt van het op straat beatboxen en freestylen. Met een heel boekwerk van zowel Engels als Nederlands-talige teksten komt hij deze avond zijn eerste eigen optreden presenteren. Hij maakte zijn debuut in Haarlem waar hij op het podium stond met Ghostface Killah en Killah Priest van Wu-tang clan.

Support: To The Wolves 
Deze melodische metalcore zet, met invloeden als Intervals, Novelists, While She Sleeps en This or the Apocalypse, nummers neer die je van strakke leads, via zweverige ambiences en catchy refreinen naar snoeiharde breakdowns brengen.

 

Naar de agenda