vr 18 nov - 2016 vrijdag 18 november 2016

Fris

Het leukste feestje voor iedereen van 12-16 jaar

Klinkt als: Dance, Scholieren, Feest, Frisdrank

Deze avond is wegens omstandigheden afgelast

FRIS is actief door heel Nederland en komt nu ook naar Underground! Sinds 2007 biedt FRIS jongeren van 12 t/m 16 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het uitgaansleven. Deze avonden zijn gebaseerd op de kernwoorden Cool&Verantwoord. De mooiste discotheken, de beste DJ’s en artiesten, maar wel met de hoogste prioriteit voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard zonder alcohol, drugs en sigaretten…Het feest duurt van 19:30 tot 00:30 en de voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten €10,00 in de voorverkoop.

LINE-UP

Deion Dwight is een van de beste maatjes van Lil Kleine en ook nog eens een mega goede DJ. Hij stond dan ook in het voorprogramma tijdens de hele Topdown Tour van Lil Kleine. Ook op FRIS komt hij jullie lekker in de stemming brengen.

Jay Junior is een van de grootste DJ-talenten van dit moment. Hij heeft net een summer tour in Spanje erop zitten. Nu zal hij weer gewoon bij ons in het land draaien op FRIS Lelystad en het dak eraf blazen.

 

Naar de agenda