vr 13 mei - 2022 vrijdag 13 mei 2022

Fokko + Money & The Man

TWEE BANDS, ÉÉN BONK ENERGIE

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, die zijn ‘first world problems’ vertaalt naar puntige rocknummers met kenmerkende, directe teksten. Vaak droog, wrang en cynisch, met titels als ‘Karin Heeft Geen Corona’ en ‘Alles Gaat Kapot En Ik Trek Het Niet Meer’. Live ontpopt Fokko zich als ontwapenende frontman met strakke band en energieke rockshow!

Money & The Man wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen met de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun self-titled debuutplaat uit 2018. Bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden. Opvolger Money No Time – Time No Money is geboren uit dezelfde furie en energie, maar de songs zijn puntiger en bevatten nog meer memorabele hooks!

Naar de agenda