vr 13 mei - 2022 vrijdag 13 mei 2022

Fokko + Money & The Man

TWEE BANDS, ÉÉN BONK ENERGIE

Zet je maar vast schrap, want op 13 mei brengen de bands Fokko en Money & The Man een orkaan aan geluid mee naar Lelystad. Samen vullen deze twee bands een avond voor  liefhebbers van krijsende gitaren, knallende drums en alles wat daar mee te maken heeft.

Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, die zijn ‘first world problems‘ vertaalt naar puntige rocknummers met kenmerkende, directe teksten. Vaak droog, wrang en cynisch, met titels als ‘Karin Heeft Geen Corona’ en ‘Alles Gaat Kapot En Ik Trek Het Niet Meer’, ontpopt Fokko zich op het podium als ontwapenende frontman met een strakke band en een energieke rockshow!

Money & The Man wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen met de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun self-titled debuutplaat uit 2018, met bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden. Opvolger Money No Time – Time No Money is geboren uit dezelfde furie en energie, maar de songs zijn puntiger en bevatten nog meer memorabele hooks!

Naar de agenda