za 20 apr - 2024 zaterdag 20 april 2024

FM + Dan and the Middle Men

Eternal Rock Tour

Klinkt als: FM

FM wordt sinds hun oprichting in 1984 gezien als een van de grootste AOR hardrock bands. Ze hadden grote successen met hun albums Indiscreet, Tough It Out en Takin’ It to the Streets. Na een sabbatical van 12 jaar, is de band sinds 2007 weer helemaal terug van weggeweest.

Sindsdien toeren zij volop, zijn ze special guest bij de tournees van oa Foreigner, Journey, Thin Lizzy en Heart, staan ze op festivals als Graspop en Bospop en als ze niet op het podium staan, zijn ze druk in de studio. In 2020 bracht FM het album Synchronized uit. Omdat ze niet konden optreden wegens COVID doken ze opnieuw de studio in en namen ze hun dertiende album op. Het toepasselijk getitelde Thirteen werd in maart 2022 uitgebracht. Hoog tijd om dus weer op tour te gaan. Dit doen ze met hun 2024 Eternal Rock tour!

Dan and the Middle Men (support)
Dan and the Middle Men is een punchy Alt-Rockband uit het noorden van Nederland met invloeden variërende van Rage Against the Machine tot Royal Blood. De band is ontstaan vanuit een solo project van de Ierse frontman Daniel Devoy die in 2020 naar Nederland verhuisde. Zware grooves en energieke fuzzy riffs zijn kenmerkend voor hun geluid.

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda