zo 19 dec - 2021 zondag 19 december 2021

Uitgesteld: Hippie Caught Dancing & MOVUS

VRIENDEN VAN CORNEEL / FLAVOURLAND

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt dit evenement uitgesteld tot een nader te bepalen datum, ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Let op: Dit is een zit-concert, maar het is nog steeds verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app of op papier) in de vorm van een QR-code + ID te tonen aan de ingang. Een mondkapje is verplicht als je je verplaatst door het poppodium, op je zitplek mag hij uiteraard af.

Toch nog livemuziek dit jaar! Dit concert stond eerder op 20 november gepland, maar kon in verband met de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Nu is het verplaatst naar een eerder tijdstip op zondag 19 december, met zitplekken, zodat deze gezellige middag met livemuziek alsnog door kan gaan.

Twee Lelystadse bands staan deze middag op het podium van Corneel die eerder al eens op Flavourland het dak eraf hebben gespeeld. MOVUS, een trio met leden van Goddamn Dinosaur, trapt de Flavourlandmiddag af. De band combineert groove rock, blues en stoner tot eigenwijze nummers met fijne hooks.

Hippie Caught Dancing mag de middag met hun onvervalste “Blues Rock ‘n’ Country Roll” afsluiten. Tussen 2013 en 2018 wist de band menig voetje van de vloer te krijgen in Flevoland en omstreken en deelde onder andere het podium met de blueshelden van King Of The World en speelden op festivals als Bier, Bands en Bunkeren. Daarnaast werden ze in 2016 door publiek én jury verkozen tot de beste band van de voorronde van Flavourland in Lelystad.

Eerder stond de band Hard & Heady ook op het affiche, maar deze band heeft helaas voor deze datum moeten afzeggen. Hopelijk zien we hun reünie snel een andere keer op het podium van Corneel!

TIJDSCHEMA
14:30 uur: deur open
15:00 uur: Movus
16:10 uur: Hippie Caught Dancing
17:00 uur: deur dicht

Naar de agenda