wo 1 mei - 2024 woensdag 1 mei 2024

Elmer + Protestsong Quiz

Leve De Protestsong

Klinkt als: protestliederen

Op 1 mei vieren we de Dag van de Arbeid in Lelystad! Op deze avond staat Corneel in het teken van solidariteit en verbinding! En daarom eren wij op deze avond de protestsong!

Protestsongs zijn terug van weggeweest! Kendrick Lamar, Maan, Sophie Straat, Beyoncé, Froukje: allemaal delen ze via pakkende songs hun onvrede, twijfels en hoop over thema’s als klimaatverandering, racisme, discriminatie, huisvesting en politieke verdeeldheid. Op deze avond presenteert Corneel een avond rondom deze Protestsongs. Deze avond hebben wij een heuse mini protestsong Quiz (gemaakt en gepresenteerd door onze host Maarten van De Top 2000 Quiz van Lelystad). Ook Elmer komt optreden tijdens deze verassende avond!

Elmer
Elmer is een rapper en producer uit Amsterdam die haar liefde voor hiphop combineert met provocatieve rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke wereld van stripboeken: een schaamteloze act die een langverwachte frisse wind doet waaien in de Nederlandse hiphopscene. Ze (of hij, wat jij wil) is geïnspireerd door Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig en maakt dansbare tracks met electro-funk-invloeden. Elmer snijdt thema’s aan als bindingsangst, zelfhaat en de hypocrisie van de linkse mens, altijd in combinatie met humor, zelfspot en ranzige lyrics.

Er is een vrije toegang tot dit event, je hoeft dus geen kaartje te kopen. Na afloop kun je zelf bepalen wat je de avond waard vond en een vrijwillige bijdrage geven. Of dat nu een tientje is, twee euro, of meer, elke bijdrage is welkom!

Naar de agenda