za 3 jun - 2023 zaterdag 3 juni 2023

Ellen Foley + afterparty!

Zangeres van 'Paradise By The Dashboard Light' en 'We Belong To The Night'

Klinkt als: meat loaf

AFGELAST – Helaas moeten we mededelen dat het concert van Ellen Foley wegens omstandigheden niet doorgaat. Alle ticketkopers zijn op de hoogste gesteld via de mail. Gekochte tickets zullen worden gerestitueerd.

Dit is een verplaatst concert. Gekochte tickets voor een eerdere datum blijven geldig op deze nieuwe datum, de aanvangstijd en locatie blijven voor alsnog hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie over o.a. restitutie

Op 3 juni staat Ellen Foley in Corneel, met een concert dat wordt opgedragen aan wijlen Meatloaf. Sinds ‘Paradise By The Dashboard Light’ (1977) kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release van Meat Loaf’s wereldhit ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd. Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!

Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: ‘We Belong To The Night’ en ‘What’s The Matter Baby’. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction.

Naar de agenda