za 21 apr - 2018 zaterdag 21 april 2018

Edwin Evers Band (UITVERKOCHT)

Onvergetelijke show vol bekende hits onder leiding van de DJ van Radio538
Kubus

Ook interessant:
8 juni: Waylon
20 november: Kim Wilde

Dit concert is uitverkocht, ook aan de avondkassa zijn geen kaarten meer verkrijgbaar

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit!

Naast dat de Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten, events en festivals waren zij de vaste begeleidingsband in televisie programma’s zoals ‘The Voice of Holland’ en ‘The Voice Kids’ en zullen zij voor de 3e keer een theatertour door heel Nederland doen.

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en is ook tijdens festivals een graag geziene act. De Edwin Evers Band staat garant voor 100% Puur Feest.

Afterparty: De Clip Club
Na afloop van de Edwin Evers Band kun je bij De Clip Club gratis lekker doordansen op hits van alle tijden. De Clip Club brengt de grootste hits van toen en nu op grote schermen met de originele videoclip. Levensgroot met perfect geluid en vloeiend in de mix.

Van ABBA, Prince en Dolly Dots tot aan hedendaagse krakers van Pharell, Amy Winehouse en Avicii. Van discohelden als Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic tot de 80’s-hits van Madonna, Depeche Mode en Doe Maar. Wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt!

Er zijn alleen staplaatsen beschikbaar voor dit optreden. Indien u om medische redenen een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact op met zamyra@undergroundlelystad.nl. Dit kan uiterlijk tot 19 april, 12:00 uur.

Geniet van  een concert in Poppodium Underground  en overnacht in Apollo Hotel Lelystad City Centre op slechts enkele minuten lopen.

Naar de agenda