vr 24 mrt - 2023 vrijdag 24 maart 2023

ECHO

TECHNO EN HOUSE MET CORREN CAVINI & BASCUL-DJ DENNIS LOUVRA

Klinkt als: Techno, (Deep)-house, melodische vibes

Het is wat ons betreft alweer véél te lang geleden dat de voetjes flink van de vloer gingen op de beste techno en house. Hoog tijd om daar verandering in te brengen met het splinternieuwe ECHO, waar je je tot diep in de nacht kunt overgeven aan de zwevende, melodische beats die Corren Cavini en Dennis Louvra door de speakers blazen. 

Voor bezoekers van Dock 808 zal de naam Corné Kamminga bekend in de oren klinken. Corné, beter bekend als Corren Cavini, draaide namelijk al eerder tot in de late uurtjes op meerdere edities van dit memorabele technofeest in Corneel. Op 24 maart is Corren Cavini terug met een 3 uur durende set. Verwacht een mix van diepe, melodische vibes en stevige tech met house-invloeden!

Een ander bekend gezicht is het collectief Bascul, dat vorig jaar afsloot met het betere beukwerk tijdens de Eindrave ’22 in Corneel. Op deze eerste ECHO-editie neemt Bascul Dennis Louvra mee, een DJ die zich beweegt op het spectrum tussen deep house, indie dance, nu disco en melodic techno tracks! 

Naar de agenda