za 12 mrt - 2016 zaterdag 12 maart 2016

DOCK 808 ft. Tahko

Deephouse, UK-house en techno

Daar zijn we weer! Zaterdag 12 maart is het gelukkig weer tijd voor de dikste deephouse, UK-house en techno gebracht door de grootste DJ-talenten van Nederland. Zoals je van ons gewend bent, betekent aanwezig staan op Facebook gratis entree. Let wel op, want onze Facebookgastenlijst sluit om 00.00 stipt, daarna is de entree 5 euro. We’ll see you at the dock!

TAHKO
Tahko is een van de sterkst opkomende techno-artiesten in Nederland. Van Thuishaven tot In The Cloud Festival en van ADE tot Ibiza laat hij met zijn stevige sound overal waar hij komt voetjes van de vloer gaan. Met zijn passie voor muziek neemt hij het publiek mee op een reis door zijn wereld. We zijn er trots op dat Tahko op 12 maart Dock 808 #3 afsluit!

CORNE KAMMINGA B2B FLORIS VEEN (EXTENDED 3HR B2B SET)
We vinden het heel gaaf dat de eerste set die oude bekende Corne Kamminga sinds zijn nieuwe start doet, bij ons is op 12 maart. En hoe! Samen met zijn goede vriend Floris Veen draait hij op Dock 808 #3 een speciale back to back set van liefst 3 uur. Verwacht een mix van diepe, melodische vibes en stevige tech met house-invloeden.

Naar de agenda