za 30 sep - 2017 zaterdag 30 september 2017

DOCK 808-final edition

Deephouse, UK-house en techno

Na twee jaar vol fantastische avonden in een bomvolle Underground stopt Dock 808… Maar natuurlijk niet voordat we nog een keer Lelystad op zijn kop zetten met house en techno van de bovenste plank! 30 september komt Dock 808 voor de allerlaatste editie terug in Poppodium Underground, en daarvoor hebben we een aantal artiesten uitgenodigd die gegarandeerd voor wat hoogtepuntjes gaan zorgen!

 Justin Timmers
Justin Timmers is een bekend gezicht bij Dock 808. Op onze one year anniversary haalde hij het dak al van Underground af, en we zijn bang dat datzelfde dak wederom reparaties nodig heeft na 30 september. Justin heeft zichzelf gevestigd als een enorm techno-talent, en bewijst zichzelf regelmatig als vaste gast bij Nachtcollege en Basis. In oktober staat hij bij Verknipt op ADE, maar eerst snoeit hij nog even twee uur lang op de laatste Dock 808 met genadeloos harde techno!

Modest
In de korte tijd dat Modest bestaat is de naam volledig geëxplodeerd. Met releases op grote labels als Lapsus en Daylight Robbery, die hem support opleverden van house-giganten als Sante, Latmun en Raffa FL, heeft hij in korte tijd een flinke reputatie opgebouwd voor zijn stevige techhouse-bangers. Zijn setjes zijn ook niet mis, en we zijn heel blij dat hij 30 september een bijdrage levert aan het afscheid van Dock 808.


Corne Kamminga b2b Floris Veen

Onze eigen Corne Kamminga en Floris Veen hebben elke editie mee kunnen pakken en keer op keer voeten van de vloer laten gaan in Lelystad. Ook bij de allerlaatste editie zal het kloppend hart van Dock 808 zich laten zien, en vooral van zich laten horen!

Naar de agenda