za 22 apr - 2017 zaterdag 22 april 2017

Dock 808

Deep-, UK- en techhouse

Here we go again… Op zaterdag 22 april brengt Dock 808 weer house en techno van de bovenste plank naar Lelystad. Ook deze editie brengen opkomende artiesten de beste platen uit hun platenkast mee om te zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen in Underground. Zoals je van ons gewend bent betekent aanwezig staan op Facebook gratis entree. Let wel op, want deze gastenlijst sluit om 00.00, daarna is entree 5 euro.

LINEUP:

Rotyoung
In de omgeving van Rotterdam heeft deze dame in iets meer dan een jaar een flinke naam voor zichzelf weten te maken. De manier waarop ze energie legt in haar house- en techno-sets bracht haar in haar korte carrière al op feesten in clubs als Toffler, Factory 010 en Gebouw T, waar ze draaide naast namen als Wouter S en Egbert. Verwacht 22 april een set vol energieke techhouse!

Corne Kamminga
Zoals altijd is onze eigen Corne Kamminga ook weer aanwezig om in zijn thuishaven zijn kunsten te vertonen. In tegenstelling tot de afgelopen edities sluit hij deze editie niet af, wat hem in de gelegenheid stelt om terug te gaan naar de basis van waaruit hij ooit op Dock 808 begon: house-platen waarbij simpelweg niemand stil kan blijven staan, met af en toe stappen richting de techno die we van de afgelopen edities kennen.

Tommy de Troije
Deze Lelystadse jongen debuteert 22 april op Dock 808. Sinds hij een tijd terug begon met draaien heeft hij zichzelf al herhaaldelijk bewezen met techno-sets van niveau. In Amsterdam stond hij al op Zintuig (Supperclub Cruise) en Lecture (Sugarfactory). We vinden het heel gaaf om te zien dat Lelystads talent zich zo ontwikkelt en daarom hebben we deze baas uitgenodigd om op de volgende Dock 808 een rammende afsluitingsset te komen verzorgen!

Floris Veen
En dan is er natuurlijk altijd nog Floris Veen. Keer op keer weet hij de sfeer fantastisch neer te zetten op Dock 808, door met de fantastische smaak die hij heeft plaat na plaat een heerlijke deephouseset in elkaar te mixen. Deze maestro komt ook deze keer Dock 808 openen, wij kunnen niet wachten!

 

Naar de agenda