za 10 dec - 2016 zaterdag 10 december 2016

DOCK 808

Deephouse, UK-house en techno

We zijn er ein-de-lijk weer! Zaterdag 10 december Is het weer tijd voor een nieuwe editie van Dock 808 in Poppodium Underground. Zoals je van ons gewend bent betekent aanwezig staan op Facebook gratis entree. Let wel op, want onze gastenlijst sluit om 00.00 uur, daarna is entree 5 euro. Voor deze editie hebben we weer een line-up voor je in het verschiet met house en techno van de bovenste plank. 

LINE-UP

Remy Cooper
Deze house-producer uit Den Haag timmert hard aan de weg. Met meerdere releases op Armada Deep weet hij zichzelf goed te laten zien. Zijn sound gaat van vrolijke deep house tot swingende techhouse. Verwacht van dit talent een openingsset om heerlijk mee binnen te komen!

Corne Kamminga
Zoals altijd is onze eigen Corne Kamminga ook weer aanwezig om de zaal anderhalf uur lang helemaal af te breken. De van oorsprong Lelystadse producer maakt tegenwoordig zijn platen in Tilburg, maar dat weerhoudt hem er niet van om terug te komen naar zijn oude nest om de voeten flink van de vloer te laten gaan op een set vol energieke techno.

Tim Duncan b2b Floris Veen
Voor een heerlijke techhouse-set hebben wij Tim Duncan uitgenodigd om samen met Floris Veen twee uur lang Lelystad op z’n kop te zetten. Beide heren hebben een behoorlijke staat van dienst wat DJ-sets betreft. In ondergrondse clubs in het hele land (en daarbuiten) hebben deze mannen mensen verblijd met funky (tech-) house van de bovenste plank.

Naar de agenda