za 4 jun - 2016 zaterdag 4 juni 2016

Dock 808

Deep House, Tech House & Techno

Zaterdag 4 juni zijn we terug in Underground om te vieren dat we (bijna) een jaar bestaan! En wie jarig is trakteert. We presenteren je een line-up met de beste house- en techno-talenten van Nederland. Special guest is Justin Timmers die recent de befaamde TWSTD-contest won. We hebben echter nog wat meer speciale dingen in het verschiet…

LINE-UP DOCK 808

Justin Timmers
Justin Timmers is een van de grootste techno-talenten van Nederland. Hij won recent de TWSTD-contest (eerder gewonnen door o.a. Wouter de Moor, Quentin van Honk en Jasper Wolff) en bracht in maart zijn plaat ‘Lucid’ uit op het Amerikaanse technolabel Lunary Records. Hij draaide de afgelopen jaren door heel Nederland, van Paradiso tot Escape en van Club Rex tot Backstage Almere. Verwacht een set vol energieke techno!

Overtracked b2b Benjamin Scott
We vinden het heel tof om op onze verjaardag een van de jongens met wie het allemaal begon terug te hebben op Dock 808. Overtracked was vorig jaar al goed, maar heeft zich in de tussentijd enorm ontwikkeld tot een gerespecteerd house-DJ met releases op onder andere Armada Deep, Braaf Records en Defined. Zijn platen werden onder andere gesupport door Dale Howard, Darius Syrossian en Roger Sanchez. Hij draait 4 juni back to back met zijn maatje Benjamin Scott, die je kunt kennen van zijn heerlijke housesets en stampende platen. Heerlijk!

Corne Kamminga
Ook op onze verjaardag is Dock 808-resident Corne Kamminga aanwezig om een lekkere set neer te zetten. De afgelopen tijd is hij gehuld in mysterie, maar we kunnen melden dat daar heel gauw verandering in gaat komen! Verwacht, zoals altijd, een set die een brug bouwt tussen house met heerlijke melodieën en techno met zweverige grooves.

Naar de agenda