vr 23 jun - 2017 vrijdag 23 juni 2017

Disrole ft. De Sluwe Vos

De beste Deep House, Tech House & Techno

Ook interessant
Zaterdag 2 september: Realm of Hardstyle

YESS! Vrijdag 23 Juni mogen we weer!! Ook deze keer met een hele dikke line-up: De Sluwe Vos, Mispoes & Anoo Rado!

De Sluwe Vos draait nu al een tijdje mee in de top van de Nederlandse house en techno scene. Sluwes producties worden gesupport door artiesten als DJ Sneak, Joy Orbison, Boddika en Bicep. Hij heeft bovendien een volle touragenda en maakt heel veel kilometers voor gigs in binnen- en buitenland. Met sterke hooks en botte kicks als specialiteit heeft ‘De Sluwe’ al meerdere tracks op labels als 4Lux en Slapfunk uitgebracht. De goedgeluimde producer uit de koekstad vindt nu zelfs zijn weg naar de popwereld. Het optreden van De Sluwe Vos op Noorderslag bleef namelijk niet onopgemerkt: hij werd door 3voor12 uitgeroepen tot beste act van het festival.

Anoo Rado
Anoo Rado is resident DJ van Disrole en in 2010 met het produceren van deep/tech-house muziek. Anoo Rado heeft gedraaid in grote clubs en illegale raves door heel Nederland in clubs en op feesten zoals: Toffler Rotterdam, lazy sundays, de nachtdivisie, endless summer, ken je dat & submit.

Mispoes
Mispoes is DJ/producer uit Amsterdam en draait een bangin’ combinatie van deep house en tech house. Mispoes is all about love, music, friends and dancing.

Disrole
Disrole presenteert een paar keer per jaar de beste deep house, tech house en techno in Lelystad. Op eerdere edities draaiden o.a. Benny Rodrigues, Wouter S., Prunk, Dale Howard en Quentin van Honk.

ER IS GEEN VOORVERKOOP! Deuren en avondkassa geopend vanaf 23:00 uur. Disrole is alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

 

Naar de agenda