vr 22 mei - 2020 vrijdag 22 mei 2020

Disco-Train – UITGESTELD

De lekkerste floorfillers uit de jaren ’70, ’80 en ’90

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten dit evenement te annuleren. Onze insteek is dat alle geannuleerde activiteiten zullen worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, alle ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is. Deze informatie zal ook gepubliceerd worden op de programma-pagina’s op onze website.

Disco-Train is hét nummer 1 disco-event van Nederland: een swingend, spetterend, gezellig en sfeervol discofeest met de lekkerste hits uit de 70’s, 80’s & 90′s wat door het hele land voor uitverkochte zalen zorgt. Na twee geslaagde edities komt dit succesvolle 25+ feest wederom naar Lelystad met niemand minder dan DJ Sven, bekend van Holiday Rap Radio Veronica én Radio-10!

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90. We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Bij Disco-Train beleef je opnieuw het échte discogevoel. Bij de ingang komt de sfeer je al tegemoet, de tijdmachine is reeds in werking gezet. Corneel is aangekleed met retro-decors, de spiegelbol draait overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers. Het dak gaat er af als de top dj’s de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stilstaan? Onmogelijk!

Verzoeknummers
Er zijn vast wel bekende disco of dance nummers die jij wil horen. Vraag ze bij ons aan, onze Jocks draaien zoveel mogelijk al jouw verzoekjes. En is dat favoriete nummer, en ultieme herinnering aan toe misschien nu een beetje “fout”? Is het een GUILTY PLEASURE? Kom maar op met dat verzoekje, in het GUILTY PLEASURE HOUR draaien we ze (bijna) allemaal!!!

Naar de agenda