zo 5 jan - 2020 zondag 5 januari 2020

Dirk Scheele

Groot meezingfeest voor iedereen vanaf 2 jaar!

Klinkt als: Oudhollandse hits in een swingend nieuw jasje

Kinderpopster Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en De Fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken met de voorstelling In Holland staat een huis! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk solo de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en ska-versie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als Ik heb een tante in Marokko uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuw Hollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Over Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 is Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.

Deze voorstelling duurt 60 minuten en is geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar

Naar de agenda