vr 24 mei - 2024 vrijdag 24 mei 2024

Dior

Throw Your Own Party

Klinkt als: Dior

Op vrijdag 24 mei vindt de vijfde editie van Throw Your Own Party plaats. Throw Your Own Party is een feest dat wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad in samenwerking met Corneel. Op deze editie staan niemand minder dan Dior samen met Faby Forster en DJ Charlotte! Daar moet jij bij zijn!

Dior
Dior is een Nederlands-Surinaamse rapper die je kan kennen van hits als ‘Silence’, ‘Invite’ of ‘Last Van Je’. Zijn bekendheid in de Nederlandse hiphopscene kreeg hij door zijn deelname aan The Real Wave en Diamonds VVS. Dior heeft de muzikale genen van zijn vader geërfd, die onderdeel is van de band ‘La Rouge’. De Surinaamse groep is al jaren de aanvoerder binnen hun genre, wat Dior inspireert om hetzelfde te bereiken. Zijn eerste solo-singles kwamen uit in 2020 en 2021 en sinds dien timmert hij lekker aan de weg.

Throw Your Own Party
Wil jij ook jouw eigen party plannen met Corneel of wil je meer informatie over Throw Your Own Party? Klik dan hier.

Let op: deze editie van Throw Your Own Party is alleen toegankelijk voor personen tussen de 13 & 17 jaar. Op dit event is alcohol niet toegestaan (hierop kan worden getest), ook drugs of tabak/vapen is verboden. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda