vr 17 mrt - 2017 vrijdag 17 maart 2017

Diggy Dex

Bekend van de hits Treur Niet (met JW Roy), Ik Huil Alleen Bij Jou (met Ali B) en 'Morgen Komt Het Goed'

Klinkt als: Een avond met opvallend veel hits en geweldige liedjes in de stijl van Guus Meewis, Marco Borsato en Acda en de Munnik

Na zijn geweldige show op LelySTART kom Diggy Dex met zijn band terug voor een optreden op ons podium! Onlangs kwam het vijfde album van Diggy Dex uit, met daarop de hits ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ met JW Roy, ‘Ik huil alleen bij jou’ (met Ali B) en ‘Morgen Komt Het Goed’. Ook de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staat op dit album.

Het is duidelijk: Diggy Dex scoort hit na hit (ook ‘Slaap Lekker’ met Eva de Roovere uit 2009 is een top 3 hit) en ook van de televisie is hij niet weg te slaan. De liedjesmaker is een graag geziene gast bij RTL Late Night en DWDD en onlangs deelde hij nog een aflevering van Ali B op Volle Touren met Boudewijn de Groot en Herman van Veen. Afgelopen zomer deelde hij het podium nog met Marco Borsato en in april staat Diggy Dex in Carré. Maar niet nadat Lelystad nogmaals voor de bijl gaat voor de fantastische liedjes van Diggy Dex!

Voorprogramma Terilekst
Terilekst produceerde voor oa. Extince en Jiggy Djé en maakte de officiële remix voor Anouk’s eerste nummer-1 hit Three Days In A Row. Dit jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise (label: Noah’s Ark), dat door Giel Beelen werd uitgeroepen tot “plaat van de week” in de VARA-gids met de woorden: “Je gedachten gaan even heerlijk op vakantie.”
Terilekst gaat live zijn Turquoise album maken/samplen, door middel van zijn Hammondorgel en onder andere een loopstation. maar ook al zijn gouden hits komen in zijn show voorbij. Van ‘Blauw bloed’ tot ‘Ik wil een meisje’.

Naar de agenda